Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola : 1. HNL pioniri : 18. kolo
Rijeka – Varaždin 2:0, dva lijepa pogotka Beline
13.05.2021.

Pioniri Rijeke pobijedili su Varaždin 2:0 u utakmici 18. kola Prve HNL, a susret je dvama lijepim pogocima obilježio Andrija Belina.

Bila je to utakmica u kojoj su oba protivnika pružila zanimljivu igru i kroz igru stvarali prilike za gol.

Rijeka je dobro otvorila utakmicu nametnula se u posjedu lopte, dominirala terenom i stvorila dvije izgledne situacije za gol u kojima su se našli Ružić i Precetti, dok je gost jednom zaprijetio pucajući pored gola.

1

U drugom poluvremenu Rijeke je krenula još agresivnije u igru napadala prema golu Varaždina i u jednoj situaciji Jakac je osvojio loptu na boku odigrao prema Šimetiću, a ovaj proslijedio prema Belini koji je pucao sa 16 metara i efektno pogodio u gornji lijevi kut vratara za vodstvo Rijeke - 1:0 .

Rijeka je udvostručila prednost rezultat na 2:0 kada je Belina primirio jednu loptu na vrhu kaznenog prostora, lijepo se driblingom oslobodio svog čuvara, povukao loptu i uputio udarac prema golu, a lopta je završila u desnom kutu vratara za drugo slavlje Riječana - 2:0.

2

Rijeka je napadala i dalje, te stvorila još jednu lijepu priliku u kojoj je Šimetić na dodavanje Beline zamalo poentirao s 10 metara od gola. Varaždin je stvorio nekoliko prilika, ali je sigurna obrana Rijeke uspješno sve to otklonila.

:
,
°C ()
:
:
: :
:
:
(LETEĆE IZMJENE)Prijava na newsletter