Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Predstavljeni autobusi Autotroleja oslikani simbolima HNK Rijeka
27.04.2021.

U utorak je na riječkom Korzu predstavljeno još 10 od ukupno 32 nova autobusa KD Autotrolej nabavljenih u sklopu projekta “Jačanje sustava javnog prijevoza” za koji su sredstva osigurana putem mehanizma Integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU) u sklopu Urbane aglomeracije Rijeka.

Posebnost autobusa je da na sebi imaju simbole HNK Rijeka uz krilaticu "Zajedno smo Rijeka".

020

- Vjerujemo  kako ćemo u skoro vrijeme svladati koronavirus i vratiti se normalnom životu i uobičajenim aktivnostima, kada planiramo pokrenuti jednu novu priču, a vjerujemo na oduševljenje svih građana Rijeke i okolice, te i navijača kluba.  Naime, u planu nam je, kada se otvore stadioni i kada se ponovno vratimo na tribine Rujevice, u suradnji s HNK Rijeka, omogućiti dolazak na stadion upravo javnim gradskim prijevozom, koji će na dan odigravanja utakmice biti besplatan. Tako ćemo omogućiti svim navijačima bezbrižan odlazak na utakmicu, kao i povratak kućama. U planu su još neke pogodnosti, no, o tome više kada ova pandemija malo popusti i kada se vratimo u normalu.  Ova inicijativa predstavlja dio paketa mjera za korištenje javnog prijevoza i povratka putnika u autobuse koje pripremamo u Autotroleju, izjavio je Alberto Kontuš, direktor KD Autotrolej.

016

Ispred HNK Rijeka prisutnima se obratio Luka Ivančić, direktor HNK Rijeka.

- U klubu smo s oduševljenjem dočekali ideju da jedan od autobusa bude prigodno oslikan vizualima HNK Rijeka jer taj potez samo je još jedna potvrda u nizu prepoznatljivosti našeg nogometnog kluba kao uspješnog sportskog kolektiva u regiji, ali i šire. Pandemija koronavirusa udaljila je nažalost navijače s tribina ove sezone, ali svi se nadamo da ćemo uskoro, već možda iduće sezone, imati priliku bodriti uživo našu Rijeku i svi vjerujemo da će tribine stadiona na Rujevici ponovo biti pune.  Vjerujem da će važan kotačić u dolasku velikog broja navijača ponovo na stadion biti upravo i mogućnost besplatnog korištenja javnog prijevoza Autotroleja koji će našim navijačima omogućiti brz i jednostavan prijevoz do stadiona, te isto tako siguran povratak svojim kućama, rekao je Luka Ivančić, direktor HNK Rijeka.
Prijava na newsletter