Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 15. kolo
Odgođena utakmica Slaven Belupo – Rijeka
18.12.2020.

Utakmica Slaven Belupo - Rijeka, što se trebala odigrati u nedjelju 20. prosinca u Koprivnici, odlukom Hrvatskog nogometnog saveza. odgođena je zbog pojave koronavirusa u redovima sastava iz Koprivnice.

U obrazloženju odluke stoji

NK Slaven Belupo dostavio je dana 18.12.2020. dokumentaciju i obavijest da je kod četiri igrača potvrđena zaraza koronavirusom. Zbog toga je nadležni epidemiolog odredio samoizolaciju za još tri igrača koji su bili bliski kontakti zaraženih (igrači koji su do sada preboljeli koronavirus izuzeti su od izolacije), a testiranje se nastavlja kod još nekoliko igrača koji imaju simptome.

Stoga NK Slaven Belupo nije u mogućnosti igrati utakmicu 16. kola HT Prve lige Slaven Belupo-Rijeka koja se trebala igrati u nedjelju 20. prosinca.

Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 06.08.2020. g. kojom je dano ovlaštenje povjerenicima natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da u samoizolaciji bude 6 ili više igrača istog kluba, na osnovu obavijesti i zahtjeva NK Slaven Belupo donijeta je odluka o odgodi utakmice.

Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja odgođene utakmice moraju se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu o čemu će se odluka donijeti naknadno.
Prijava na newsletter