Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Najdraža Rijeko, vraćam se tebi: postanite član HNK Rijeka
09.06.2021.

Postanite član HNK Rijeka za novu sezonu!

Sa zadnjim danom svibnja završilo je članstvo u Klubu HNK Rijeka za sezonu 2020./2021., a od srijede (9. lipnja) početi će upis i obnova članstva za nadolazeću 2021./2022.

Cijena članarine u iznosu od 100,00 kuna osigurat će vam značajne popuste prilikom kupovine pojedinačnih ulaznica i svih Jominih proizvoda u Fan Shopu Centar te ostale pogodnosti klupskih partnera i sponzora uz predočenje članske iskaznice (više na clanstvo).

Za naše buduće članove i dalje vrijede pogodnosti koje mogu ostvariti sa svojom članskom iskaznicom u Sava osiguranju, Maritermu i Foto Kurtiju.

Ujedno, članovi će kroz sezonu ostvarivati i popuste u našem fan shopu.

Učlaniti se možete na zapadnoj blagajni stadiona (srijeda 9. lipnja, četvrtak 10. lipnja i petak 11. lipnja 16 do 20 sati), te putem portala moja.nk-rijeka.hr, dostavom pristupnice (vrijede za osobe starije od 16 godina) i potvrde o uplati na mail podrska@nk-rijeka.hr ili putem pošte.

Radno vrijeme blagajani u kampu HNK Rijeka - utorak, srijeda, četvrtak od 16 do 20 sati .

Za djecu do 16. godine članstvo u Klubu HNK Rijeka je besplatno i vrijedi do 16. rođendana, a moguće ih je učlaniti na zapadnoj blagajni stadiona ili slanjem pristupnice (dječja iskaznica) putem navedenog maila podrške ili poštom.

Iskaznice kupljene on-line dostavljat će se putem pošte na kućne adrese naših budućih članova.

Učlani se i ti, budi dio velike i vjerne obitelji HNK Rijeka obitelji i u sezoni 2021./2022.!
Prijava na newsletter