Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Moje mjesto pod suncem: I HNK Rijeka uz naše najmlađe
12.12.2020.

U našem gradu postoje djeca koja nemaju svoju sobu, nemaju računalo, nemaju igračke, a nerijetko nemaju niti suh i topao dom i kvalitetnu hranu za svoj razvoj.

Pridružite nam se u borbi protiv dječjeg siromaštva i socijalne isključenosti i podržite naše nastojanje da im se pruži mjesto pod suncem!

Kampanjom „Moje mjesto pod suncem“ udruga sakuplja novac za uređenje i opremanje višenamjenskog objekta - solidarnog centra na Pećinama od 380 metara kvadratnih u kojem bi djeca dobila sadržaje koji su im prijeko potrebni za razvoj u smjeru vlastitih potencijala, a ne svog socijalnog okruženja.

Cilj kampanje je skupiti iznos od 1.2 milijuna kuna do kraja 2020 godine.

Podržite kampanju pozivno na broj 060 80 20 25 (cijena, fiksni 3,75 kn/poziv𝐯, mobitel 5,05 kn/poziv).

Podržite kampanju izravnom uplatom na račun 𝐈𝐁𝐀𝐍: 𝐇𝐑𝟏𝟗𝟐𝟒𝟎𝟐𝟎𝟎𝟔𝟏𝟓𝟎𝟎𝟎𝟖𝟕𝟐𝟐𝟔, namijenjen za potpuno uređenje i opremanje višenamjenskog prostora u kojem bi djeca dobila sve sadržaje i podršku koju trebaju.

Podaci za uplatu:

Erste Bank d.d. (kunski i devizni račun)
IBAN: HR1924020061500087226
Model: HR00
Poziv na broj: 2020
Opis plaćanja: Kampanja Moje mjesto pod suncem
Za uplate iz inozemstva:
SWIFT/BIC: ESBCHR22

Donatorska kampanja „Moje mjesto pod suncem“ provodi se u organizaciji udruge Centar za kulturu dijaloga, u partnerstvu sa Sveučilištem u Rijeci te uz pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.

Medijski pokrovitelji su 24sata, Večernji list, Poslovni dnevnik i Radio Korzo.

111
Prijava na newsletter