Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
KN Armada uz HNK Rijeka i Petrinju: “Hvala na rijekama prolivenog znoja…”
22.01.2021.

HNK Rijeka proteklu godinu obilježio je osvajanjem Kupa Hrvatske i pobjedom protiv AZ-a u posljednjem kolu Europske lige. Sjajni uspjesi na travnjaku, osvajanje Kupa Hrvatske, plasman u Europsku ligu i na kraju svega pobjeda protiv Dinama u Maksimiru!

Rijeka niže sjajne rezultate, ali ipak nešto nedostaje - navijači! Prazne tribine natjerale su svakog koji voli najvažniju sporednu stvar na svijetu da se barem jednom u proteklih godinu dana zapita: "ima li nogomet pred praznim tribinama smisla?"

Da navijači nisu zaboravili na Rijeku pokazali su bezbroj puta, a jedan od posljednjih znakova podrške bio je uokvireni kolaž fotografija Kluba navijača Armada uz poruku "Hvala na rijekama prolivenog znoja... da se obrani plavo bijela boja", "Možda nismo s vama, vatreni i glasni, al su nam snovi i dalje jasni"!

Untitled-1

Dvanaesti igrač na tribinama bio je i ostao uz Rijeku, a uokvireni kolaž sada u svlačionici Rijeke podsjeća igrače da je podrška navijača i dalje jednako jaka.

I dok tribine i dalje ostaju zatvorene, navijači pritom nisu zaboravili na one najpotrebitije koji su stradali u potresu i prvi su priskočili u pomoć.

Klub navijača Armada, koji je od prvog dana krenuo s prikupljanjem pomoći za najpotrebitije, priključio se i akciji "Hrvatski navijači za Banovinu". Od idućeg četvrtka počinje prodaja prigodnih majci po cijeni od 100 kuna, a sav prihod od prodaje ide za nastavak izgradnje montažnih kućica za najpotrebitije na potresom pogođenim područjima.

Majice se mogu kupiti u prostorijama KN Armada Rijeka (Slaviše Vajnera Čiče 5b) u četvrtak i petak od 19 do 21 sat.
Prijava na newsletter