Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka prijatelj djece: Blagdansko darivanje novih članova
29.12.2020.

HNK Rijeka osigurao je prigodne darove dobrodošlice za svu djecu koja se žele učlaniti u Klub HNK Rijeka: set školskog pribora s motivima "Rijeke". Set koji će našim školarcima sigurno dobro doći dio je blagdanskog darivanja koje se provodi u suradnji s ravnateljima i predstavnicima osnovnih škola s područja Primorsko - goranske županije, a u okviru dugogodišnjeg klupskog projekta “HNK Rijeka - prijatelj djece”.

Unatoč korona uvjetima, gdje su učenje iz klupa i svu radost druženja po školskim hodnicima zamijenili ekrani laptopa, mobitela i neke nove aplikacije, a dječji osmjesi su se za trenutak prikrili ispod svih tih šarenih maskica koje nas podsjećaju na nove odgovornosti i osobitu pažnju jednih prema drugima, ovom smo gestom željeli i zahvaliti za ono što je ostalo isto, ako ne i ojačalo: kvalitetne suradnje sa školama u regiji i lijepa prijateljstva koja su uvijek na cijeni.

pernica9999

HNK Rijeka trenutačno broji 1971 junior člana, a nadamo se da će upravo najmlađi u budućnosti biti još brojniji kako bismo na utakmicama koje čekaju naše nogometaše u budućnosti oni bili najglasniji.
Prijava na newsletter