Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Simon
Sluga
vratar

Simon Sluga daroviti je vratar ponikao u Jadranu iz Poreča koji je Rijeci pristupio kao izlazni kadet. Nakon zapaženih nastupa u juniorskoj konkurenciji i mlađim selekcijama reprezentacije Hrvatske dobio je poziv iz Juventusa gdje je godinu dana boravio kao posuđeni igrač.

Iako su mu tek 22 godine Simon Sluga je branio za Rijeku, Pomorac, Lokomotivu, Juventus i Hellas Veronu.

Iako se intenzivno spominjala mogućnost da Juventus otkupi njegov ugovor uslijedila je nova posudba, ovoga puta u Hellas Veronu gdje je nastupao za "primaveru".

Zahvaljujući dobrim nastupima za mladu momčad talijanskog prvoligaša uslijedio je povratak na Kantridu ali i novi odlazak na kaljenje, ovoga puta u Pomorac gdje je u Drugoj HNL dobio kontinuitet nastupa u seniorskom nogometu i potvrdio svoj veliki vratarski potencijal.

Iskustvo u Prvoj HNL gdje je nastupao za Lokomotivu i iskazao se odličnim nastupima, donijelo mu je povratak na Kantridu gdje se u konkurenciji iskusnijih Vargića i Prskala pokušava izboriti za mjesto među vratnicama.

Prijava na newsletter