Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Joao
Escoval
obrambeni
26
08.05.1997.

Lisabon
Portugal
179
77

Joao Escoval nogometnu karijeru počeo je u Sacavenenseu s osam godina. Samo godinu dana kasnije primijetili su ga skauti Benfice i Joao je vrlo brzo prešao u redove portugalskog prvoligaša.

Joao je na početku karijere igrao na poziciji desnog beka, dok je u Benfici prešao na poziciju stopera koju igra danas.

Escoval je proveo u Benfici 10 godina osvojivši portugalsko prvenstvo u mlađim uzrasnim kategorijama, te mnoge međunarodne turnire, a s Benficom je nastupio i na turniru Memorijal Mladen Ramljak u Zagrebu.

Escoval je u kolovozu 2017. prešao u redove Istre 1961 u kojoj je skupio 12 nastupa

Dvadeset i četvrtog kolovoza 2016. debitirao je za drugu momčad Benfice, te je skupio devet nastupa pomogavši Benfici na putu do četvrtog mjesta.

Escoval je u kolovozu 2017. prešao u redove Istre 1961 u kojoj je skupio 12 nastupa prije dolaska u Rijeku.

Kao nogometni uzor spomenut će Raphaëla Varanea, nogometaša Real Madrida. Van travnjaka Escoval najviše vremena provodi s obitelji, uz odlaske u kino. Kako će i sam istaknuti, u slobodno vrijeme najviše se voli opuštati.

GODINA UKUPAN BROJ UTAKMICA UKUPNO MINUTA U IGRI MINUTA ODIGRANIH PO UTAKMICI 23 34 2295 68 3 0
UKUPNO POSTIGNUTIH GOLOVA GOLOVI NA GOSTOVANJIMA GOLOVI NA DOMAĆIM UTAKMICAMA GOLOVI S 11 METARA MINUTE DO POSTIZANJA GOLA 1 0 1 0 2295

Prijava na newsletter