Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
David
Nwolokor
vratar
1
10.01.1996.

Port Harcourt
Nigerija
185
83

David Nwolokor nigerijski je vratar koji je na Kantridu stigao u srpnju 2014. godine te je odmah priključen drugoj momčadi. Ipak, njegov potencijal nije prošao nezapaženo te je ubrzo priključen prvoj momčadi gdje je treći vratar, iza Vargića i Prskala, dok iskustvo prikuplja braneći za drugu momčad.

S Akademijom Abuja osvojio je Kvarnersku rivijeru 2013. godine 

Prve nogometne korake napravio je u Port Harcourtu gdje je igrao za lokalne klubove sve dok 2013. godine nije pristupio akademiji u Abuji. Ovdje je pokazao zavidnu razinu vratarskog talenta koji je potvrdu dobio prilikom nastupa na Kvanerskoj rivijeri 2013. godine kada je s akademijom Abuja osvojio prvo mjesto.

U slobodno vrijeme David najčešće odmara opuštajući se uz glazbu, filmove ili molitvu. San mu je jednog dana zaigrati za Real Madrid.

GODINA UKUPAN BROJ UTAKMICA UKUPNO MINUTA U IGRI MINUTA ODIGRANIH PO UTAKMICI 24 2 169 85 0 0
UKUPNO POSTIGNUTIH GOLOVA GOLOVI NA GOSTOVANJIMA GOLOVI NA DOMAĆIM UTAKMICAMA GOLOVI S 11 METARA MINUTE DO POSTIZANJA GOLA 0 0 0 0

Prijava na newsletter