Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Dario
Vizinger
napadač

Dario Vizinger stigao je u Rijeku iz Varaždina kada je početkom lipnja 2015. godine potpisao trogodišnji stipendijski ugovor. Vizinger je prve nogometne korake napravio u Nedelišću, a s 11 godina prešao je u Varaždin.

Mladi napadač dugo vremena bio je na popisu želja Rijeke s čijim je kadetima posljednjih godinu dana i nastupio na nekoliko turnira te pokazao zavidan igrački potencijal kojeg bi u Rijeci trebao nastaviti nadograđivati. Vizinger je u sklopu turnira i na Kvarnerskoj rivijeri igrao za Rijeku i pokazao zavidno nogometno znanje.

Službeni debi imao je protiv Osijeka 7. svibnja 2016. godine na gostovanju u Gradskom vrtu

Mladi nogometaš zaigrao je u dresu prve ekipe 25. kolovoza 2015. u pripremnoj utakmici protiv Orijenta. Službeni debi imao je protiv Osijeka 7. svibnja 2016. godine kada je ušao u igru u samoj završnici i sa 17 godina i 11 mjeseci postao jedan od najmlađih debitanta u eri Damira Miškovića. U idućem kolu Dario je krenuo od prve minute protiv Istre 1961 i odigrao 63 minute.

Mladi nogometaš kalio je svoje vještine u dresu Rijeke II u Trećoj HNL, te je u sezoni 2015./2016. postigao sedam golova.

Inače, Vizinger je nastupao i za reprezentaciju Hrvatske u uzrastima do 18 i 19 godina i bio je na širem popisu putnika za Svjetsko prvenstvo u Čileu, ali na kraju se nije našao među putnicima.

Prijava na newsletter